Strykjärn

Det går inte att förneka att veck i kläderna ganska snabbt får plaggen att tappa deras sanna värde. Men det kan du enkelt återställa med hjälp av en strykjärn som ger kläderna ett nytt ”krisp” och dessutom kan du också avlägsna bakterier och virus från kläderna. Vi har jämfört en rad olika produkter för att hjälpa dig välja det bästa strykjärn för just dig.

Publicerad av Peter
Expert & faktagranskad av Albin Andersson
Strykjärn thumbnail

Strykjärn (testade)

1. Rotalty Line Steam Iron

Ett strykjärn från Royalty Line som är lätt att använda. Med en spray funktion samt en regel för justering av ånga så kan du få fram just den effekten du vill ha. Stor kapacitet på 400ml och en effekt på upp till 2300W.
339,00 SEK

2. Black+Decker Steam Iron

Ett strykjärn från Black+Decker med undersula av rostfritt stål som gör att den passar att använda på alla olika tyg material. Denna strykjärn har en effekt på 2200W och en ångstråle på 120g/min.
386,25 SEK

3. Solac Viggiago Pro

En praktisk strykjärn med en effekt på 1100W som snabbt stryker bort både veck och bakterier i kläderna. Har ett handtag som kan fällas ihop som gör att den passar perfekt att få med på resan. Du kan styra såväl temperatur som ångpuff. Tanken har en volym på 90ml och en ångstråle på 45g/min.
556,25 SEK

Strykjärn (alla testade)

  1. Rotalty Line Steam Iron
  2. Black+Decker Steam Iron
  3. Solac Viggiago Pro

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Rotalty Line Steam Iron från Handelsavenyn. Ett strykjärn från Royalty Line som är lätt att använda. Med en spray funktion samt en regel för justering av ånga så kan du få fram just den effekten du vill ha. Stor kapacitet på 400ml och en effekt på upp till 2300W.
1. Rotalty Line Steam Iron 339,00 SEK Köp nu
2. Black+Decker Steam Iron 386,25 SEK Köp nu
3. Solac Viggiago Pro 556,25 SEK Köp nu