Hoppa till innehåll

Handyman Malmö

Sedan starten 2020 har vi på Handymans.se tillhandahållit alla typer av lättare hantverkartjänster i Malmö med omnejd. Något som varit mycket populärt är kabelsaneringar och inredningsuppdrag åt företag. Men, det stoppar oss inte från att göra allt och hjälper mer än gärna dig med dina mindre uppdrag i Malmö. Tveka inte att skicka en förfrågan redan idag och boka en handyman i Malmö.

Alltid svar inom 24 timmar.

Exempel på jobb av handyman i malmö
Tveka inte att skicka en förfrågan till oss – ibland kan vi hjälpa till med mer avancerande jobb.

Områden

I Malmö finns vi tillgängliga med skåpbilar och tar oss runt i hela staden. För att sätta någon begränsning brukar vi säga från Öresundsbron (Limhamn) och hela vägen till Lund. Men tveka däremot aldrig att kontakta oss för uppdrag i närheten som Helsingborg, Ystad, Trelleborg med mera.

Vi handymans i Malmö

En handyman stationerad i Malmö har bred kunskap och är verkligen en allt-i-allo. Dagligen utförs borrning och upphängning samt enklare renoveringar i flera Malmöbors hem och kontor. Bara för att ge dig förtroende i vad vi kan komma här några förslag:

  • Kabelsanering (företag)
  • Montering (möbler, kök och inredning)
  • Flytthjälp (A till B)
  • Sätta upp hyllor, skåp och gardiner
  • TV-installationer
  • Montera whiteboard
  • Borra och väggfästa

Vanliga frågor

I vilka områden kan jag få hjälp?

Våra partners utför arbeten i hela Malmö och närliggande orter. Tveka inte att skicka en förfrågan så återkopplar vi med mer information.

Hur snabbt får jag ett svar?

Du får alltid svar inom 24 timmar på din förfrågan. En förfrågan är inte bindande och vi återkopplar bara med ett förslag du sedan kan neka eller gå vidare med.

Kan mitt företag få hjälp?

Givetvis! Vissa av våra partners är proffs på företagslösningar och kan användas som en extern vaktmästare. Det handlar ofta om kabelsanering, möbelmontering och regelbundet underhåll.

Boka hjälp

Skicka din förfrågan till oss på Handymans.se idag så svarar vi dig inom 24 timmar. En Handyman i Malmö kommer sedan att tryggt och säkert genomföra ditt arbete helt smärtfritt.

Jonas

Karismatiske och noggranna Jonas är Handyman i Malmö och är oftast tillgänglig för jobb inom 24 timmar.

Alltid svar inom 24 timmar.