Luftkylare

Varmt, torrt och klibbigt är ingen bra atmosfär att vara i och att lösa det behöver inte vara svårare än en luftkylare. En luftkylare är det enklaste och mest effektiva sättet att hålla det sval. Utforska bland vårt produkt test som vi har tagit fram för att ta reda på vad som är den bästa luftkylare.

Publicerad av Peter
Expert & faktagranskad av Albin Andersson
Luftkylare thumbnail

Luftkylare (testade)

1. Tristar Fjärrstyrd Kylare

En luftkylare från Tristar på fyra hjul som enkelt kan flyttas runt. Med de 3 inställningarna (naturlig, normal, vila) kan du anpassa flödet utifrån ditt önskemål. Du har även möjligheten att justera tiden för att sätta in en viss timer mellan 1-7 timmar. Allt detta och mycket mer kan även styras med hjälp av en fjärkontroll som medföljer. Vatten tanken på denna luftkylare har en kapacitet på 4 liter.
1 290,00 SEK

2. Emerio Mini

En mini fläkt från Emerio som enkelt förflyttas och placeras på exempelvis bordet. Denna produkt kan användas både med och utan vatten och har en halvliters volym i vattentanken. Den har 3 hastigheter att välja mellan och gallret kan riktas för flöde mot önskad riktning
626,25 SEK
491,25 SEK

3. 3-i-1 Mobil luftkylare/luftfuktare 65 W

En luftkylare som också funkar som en luftfuktare och renare. Denna 3-i-1 maskinen är den mest kompletta för perfekt atmosfär i luften. Med 3 effektnivåer kan du välja den rätta hastigheten och ställa in en driftid mellan 0-2 timmar. Den är även enkel att flytta runt om så önskas tack var det att den står på 4 hjul.
1 543,99 SEK

Luftkylare (alla testade)

  1. Tristar Fjärrstyrd Kylare
  2. Emerio Mini
  3. 3-i-1 Mobil luftkylare/luftfuktare 65 W

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Tristar Fjärrstyrd Kylare från Mobilmarket. En luftkylare från Tristar på fyra hjul som enkelt kan flyttas runt. Med de 3 inställningarna (naturlig, normal, vila) kan du anpassa flödet utifrån ditt önskemål. Du har även möjligheten att justera tiden för att sätta in en viss timer mellan 1-7 timmar. Allt detta och mycket mer kan även styras med hjälp av en fjärkontroll som medföljer. Vatten tanken på denna luftkylare har en kapacitet på 4 liter.
1. Tristar Fjärrstyrd Kylare1 290,00 SEK Köp nu
2. Emerio Mini 626,25 SEK 491,25 SEK Köp nu
3. 3-i-1 Mobil luftkylare/luftfuktare 65 W1 543,99 SEK Köp nu